Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Selmer Startup Day at Mesh

15/02/2016 @ 08:15 - 11:45

Startup Day at Mesh in Oslo

Selmer inviterer gründerbedrifter, eiere og investorer til en foredragsrekke som tar for seg sentrale temaer i grensesnittet mellom juss, finans og forretningsutvikling. Du velger selv om du vil delta på alle foredragene eller bare noen utvalgte. Gjennom dagen er advokater fra Selmer til stede og kan gi deg råd og svare på rettslige spørsmål av alle typer.

AGENDA

Nye kapitalmuligheter med Oslo Børs’ Merkur Market
Selmer-partner, Lars Knem Christie, og direktør førstehåndsmarkedet og juridiske tjenester på Oslo Børs, Øyvind Amundsen presenterer den nye “venture-børsen”.

Merkur Market ble startet høsten 2015 og er en markedsplass som kobler risikokapital med små og mellomstore bedrifter, gjerne i tidlig fase. Merkur Market er allerede historisk: Aldri før er 7 nye selskaper blitt børsnotert på samme dag!

Foredraget avsluttes med Q&A.
> Kl. 08.15-09.00

Slik sikrer du dine konkurransefortrinn – IP-strategi for startups
Immaterielle rettigheter kan utgjøre store verdier i nær sagt alle gründerbedrifter. Selmers IP-eksperter, Martin B. Rove og Julius Kaasin, gir deg en innføring i IP-strategi og forteller deg hva du bør tenke på for å sikre dine immaterielle verdier.

Foredraget avsluttes med Q&A.
> Kl. 09.30-10.15

Hvordan lønne ansatte med eierandeler? – Aksjebasert avlønning og incentivmodeller
Sverre Hveding og Remi Dramstad, skatte- og corporateadvokater i Selmer, forteller deg hvordan du bør gå frem dersom du ønsker å kompensere ansatte med eierandeler i selskapet. De ser også nærmere på tradisjonelle og de noe mer kreative kompensasjonsordninger som finnes.

Foredraget avsluttes med Q&A.
> Kl. 10.30-11.45

Har du spørsmål eller trenger råd?
Advokater fra Selmer er til disposisjon gjennom dagen og kan bidra med gode råd og svare på rettslige spørsmål av alle typer.

Foredraget avsluttes med Q&A.
> Kl. 08.00-12.00

Det serveres kaffe og enkle forfriskninger underveis.

 

Details

Date:
15/02/2016
Time:
08:15 - 11:45
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Advokatfirmaet Selmer

Venue

MESH
Tordenskiolds gate 3
Oslo, 0160 Norway

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.