Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ISAC ELLIOT i Oslo Spektrum den 19 Februar

19/02/2016 @ 19:00 - 23:00

ISAC ELLIOT er endelig tilbake i Oslo Spektrum!

 

Det er med glede vi kan bekrefte overfor Isac Elliots enorme, norske fanskare at popfenomenet ankommer Norge i februar. Oslo Spektrum vil garantert igjen bli snudd på hodet og fylt til randen slik som sist, da norgesyndlingen besøkte Oslo. Hans forrige turné, som i tillegg til Oslo Spektrum svingte innom Stavanger, Bergen og Hamar, ble alle naturlignok utsolgt, og mange på rekordtid. Tatt dette i betrakning, og balubaen Isac Elliot skapte i Telenor Arena sist uke med sitt overraskelsesbesøk fremfor tusenvis av norske skoleelever, kan vi med høy sannsynlighet si at billettene kommer til å bli revet bort raskt.

Radiopartner for konserten i Oslo Spektrum er NRJ.

Til tross sin unge alder er det en bemerkelsesverdig artistkarriere Isac Elliot kan se tilbake på. Og best av alt, det har såvidt begynt. Vi er kun kommet til slutten på begynnelsen, om ikke det engang. Popfenomenet som enda ikke har fylt 15 år tok vårt langstrakte land med storm i 2013 med gigahiten «New Way Home», produsert av norske Rykkinfella. Låta stod i vedvarende rotasjon hos alle streamingtjenester og relevante radiostasjoner for øvrig, hvilket resulterte i platina og som slik sett banet vei for hans debutalbum ved samme navn.

Senere samme år skapte han fullt oppstyr med sin opptreden på VG-listen Topp 20 på Rådhusplassen, ved NRJ In The Park under Norway Cup, og i forbindelse med sin gjesteopptreden på “Senkveld med Thomas og Harald”.

Fullt oppstyr ble det også da popyndlingen overrasket tusenvis fans i Telenor Arena forrige uke, da han under et arrangement om nettvett for barn og unge plutselig dukket opp, selvfølgelig til ellevill jubel. Arrangementet i Telenor Arena hadde til hesikt å sette fokus på og bekjempe digital mobbing, og skoleelever fra både Bærum og Oslo var invitert. Isac Elliot delte selv et bilde fra arrangementet på sin Instagram-konto, som for øvrig har over svimmlende 370.000 følgere, og som resulterte i godt over 20.000 likes. På Twitter skrev han også: «OSLOO!!! What a crowd! Together we took a stand against bullying. Proud of you».

 

Oslo Spektrum – 19. februar – One City, One Artist, One Dream

Billetter i salg fra den 16. oktober kl 09:00

Details

Date:
19/02/2016
Time:
19:00 - 23:00
Event Category:

Organizer

Live Nation Norway

Venue

Oslo Spektrum
Sonja Henies plass 2
Oslo, 0184 Norway

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.